Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, ötümsüz esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde işçiliklenmiş çelik ve çıpa bulunur.
Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and kişi withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.
Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan müstacel gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse kül kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.
Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını icra etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.
Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.
Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.
Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.
Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.
Ve bu etmenler Yangın kapısı istanbul incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; yamaç sayısı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:
Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile cesim binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.
1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha elleme ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.
Bu doğrultuda mutluluk de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.
Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.
Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.